Skip to content

Intrebari Frecvente

Cum cumpăr?intrebari-frecvente-tipizate2

Prin Telefon

Contactati telefonic departamentul de vanzari in orice zi lucratoare, intre orele 09:00-18:00, la numerele de telefon: 0721 936 867; 0757 066 223.

Agentul de vanzari care va raspunde va poate da toate informatiile necesare, va clarifica cererea dvs., va prelua si va  derula comanda dvs. pana la livrare.

Prin E-mail

Trimiteti un e-mail la adresa office@tipizatetotal.ro cu datele complete ale firmei, adresa de livrare, si date de contact si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile necesare lansarii comenzii.

Direct de pe site

Completati formularul de Contact cu date corecte si veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un consultant de vanzari

 

Politica de confidențialitateconfidentialitate

Firma noastra respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii si mentinerii contactului cu clientii/utilizatorii siteurilor detinute (pentru confirmarea si livrarea comenzilor), precum si in scopul informarii acestora asupra ofertelor/promotiilor/ produselor noi lansate (numai cu acceptul utilizatorilor) si a aspectelor legate de functionarea siteurilor detinute. Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, insa doar la solicitarea justificata a acestora sau in cazul in care firma noastra face demersuri pentru recuperarea unor pagube create de clienti neseriosi care lanseaza si valideaza telefonic comenzile lor pe care ulterior nu le mai ridica.

Toti angajatii nostri care primesc acces la datele personale ale utilizatorilor sunt informati cu privire la caracterul confidential al acestor date si le trateaza ca atare. Nu toti angajatii nostri au acces la datele personale ale utilizatorilor!

Feedback

Oferim posibilitatea utilizatorilor siteurilor detinute de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.